Fontos!

FONTOS TUDNIVALÓK!

Webáruházunkban  új, esetlegesen kis hibával rendelkező II.o sötétítő és fényáteresztő  függönyök, ágyneműk, lepedők, babaholmik, plüss játékok, párnák, párnahuzatok, ágytakarók, asztal terítők, egyéb konyhai textilek, szőnyegek stb. találhatóak. Van egy pár használt termékünk is ahol a  használat és a hibák minőségét igyekszünk körültekintően feltüntetni.Az árak így a minőség függvényében alakulnak. 

Mivel a webáruházunkban lévő árucikkek többnyire importból származnak, egyediek, csak a feltüntetett, konkrét mennyiség van belőlük készleten, ezért cserére nincs lehetőségünk.

A függönyöket, mosózsákban ajánlott mosni, akkor a zsinórok nem gubancolódnak össze. Minden értékesítésre került függöny, mosógépben mosható 40C-ig. A fehér és a színes függönyöket nem szabad egyszerre mosni. A színes függönyöket, ha több színűek, szintén külön-külön kell mosni. A termékek színe eltérhet a képernyőn látható színtől, mivel minden képernyőn más a színbeállítás. A függönyök esetében ha a a termék leírásban nem ajánljuk másképpen, akkor a méret a függönyráncolás előtti méretben értendő. A magasság és a szélesség 2 %--ig térhet el a leírásban megadottól.

Előre utalás esetén!

Egyeztetés nélkül kérjük ne utaljon! A rendelést követően a rendszer visszaigazoló e-mailt küld, ami csak visszaigazolás és nem a banki átutalás kérése! A megrendelés sorszámát e-mailban elküldjük. Erre a számra hivatkozva kell az utalást elíndítani. A bankszámlára megérkezett utalás beérkezése után kerül a csomag összekészítésre és átadásra a futárszolgálatnak. Az eredeti számla minden esetben a csomagban található.

Ha kérdése van vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeinken:

askbolt@gmail.com

latvanytex@gmail.com

mobil telefon:06202942579

 

Látvány Texti Kft