GY.I.K

Ha nem sikerül a regisztráció

--sajnos a webáruház technikai részére nincs rálátásunk és a regisztráció egy zárt rendszerben történik és senkinek a jelszavát és felhasználónevét mi nem tudjuk módosítani, nem is láthatjuk, ilyen esetben a rendelés leadása emailben is lehetséges.

Ha nem érnek el telefonon

--sajnos nem mindig tudjuk fevenni a telefont, mert éppen kiszolgálunk a fizikai üzletben, a webáruházas és a bolti kereskedelmet is egy ember intézi vagy a szőnyegszegőgép /szőnyegek beszegésével is foglalkozunk/ hangossága miatt nem halljuk meg,

szombat vasárnap és ünnepnapokon ügyfélszolgálatunk nem üzemel kérdéseiket emailben is leírhatják, hétköznapokon még aznap válaszolunk, nem minden esetben azonnal,

Előfordul, hogy nem tudjuk küldeni valamelyik terméket

---az elmúlt időkben sok termékünk megszűnt vagy a vírus miatt utánpótlás gondok adódtak, mindig előbukkan valami ami eddig volt folyamatosan és aztán nem beszerezhető az oldalt folyamatosan frissítjük, előre is elnézést kérünk ha lesz olyan termék amit nem tudunk küldeni. Köszönjük megértésüket!

Kész függönyök mérete

-- oldalunkon zömében kész függönyök találhatóak, ráncolóval, azaz behúzóval a tetején, ami azt jelenti, hogy a feltűntetett méret, a függöny valós mérete, ezután kell még beráncolni..

HOgyan lehet felfüggeszteni a függönyöket?

--A legtöbb függönyünkön ráncoló van, ami azt jelenti, hogy kampóval és csipesszel is felrakható a karnisra

--több függönyünkön bújtató van általában 3-4cm-s így pálcára és kávéházi rúdra is húzható a függöny